Hjertelig velkommen!
Jeg er Camelia og har jobbet som norsklærer for voksne minoritetsspråklige i mange år. Min erfaring sprer seg fra jobb med voksne som har kommet til Norge som flyktinger, til voksne i alle aldre som betaler selv for norskkurset. Fra folk som kommer til Norge på grunn av jobb eller studier, til dem som søker om familiegjenforening. Uansett hva som er grunnen til at du vil lære deg norsk, er du hjertelig velkommen på norskkursene mine.
I mine private timer tilpasser jeg meg til deltakernes behov og ønsker. Noen vil jobbe mer med muntlig norsk, andre skriftlig og en del vil ta Norskprøver gjennom Kompetanse Norge. Ta gjerne kontakt på e-post post@cameliaweb.com. og fortell litt om hva slags ønsker du har.
Folk beskriver meg som en hyggelig, åpen og fordomsfri person, som er lett å komme i kontakt med. I tillegg til språkundervisning, driver jeg med meditasjon, lesing og IT-programmering i fritiden. Min største interesse er det åndelige, kanalisering og klarsynhet.


Til private norsktimer gjelder det følgende priser og informasjon per person:~ 10 oppmøter a kr. 3 600,-


~ 1 oppmøte = 60 minutter


~ skolebøkene (**ikke inkludert i norskkurset)

  • artikler, videoer, grammatikk og mye nettbasert stoff
  • På vei (A1-A2 nivå)
  • Stein på stein (B1 nivå)
  • Opp og fram (B1 nivå)
  • Her på berget (B2 nivå)

  • ~ online skoleplattform    Podcastene mine er laget med deg, som lærer norsk, i tanke. Du kan velge mellom ni episoder til A1-nivå, seks episoder til A2-nivå og mange til et høyere nivå. A1 - nivået er supplert med noen ekstra episoder til helt nybegynnere og er med på å bygge opp de grunnleggende norskkunnskapene på dette nivået. Lytterne kan nytte mini-podcaster i hverdagen og den ukentlige episoden på søndag. Jeg prøver å snakke sakte, slik at norsk blir lett forståelig for de fleste og man kan følge med gjennom hele episoden.    Temaene varierer fra daglige aktiviteter som er mer egnet til et lavere nivå, til filosofiske spørsmål og refleksjoner om livet og spiritualitet. Siden jeg er selv en kreativ og nysgjerrig sjel, lærer jeg bort de gamle og nye kunnskapene jeg har samlet opp i løpet av livet. Det er viktig for meg å kombinere norskopplæringen med nyttig informasjon man kan ta med seg videre i livet. For lærerikt skal det være.